Tuesday, January 11, 2011

Award The Best Follower ----->> Izwa yang BAGI tau!!

huhuhu agak teruja.. baru masuk awal tahun 2011 aku menerima award sedemikian... huhuhu..
jom aku pon nak try main games ni gak la..
so kene jawab soklan soklan tesebut la yer??
1. Ucapan saya: terima kasih sokmo la kepada NURUL IZWA coz sui memberikan saya award nie.. saya sangat terujaaa!!!!!
2. 4 ciri lelaki idaman saya untuk dijadikan suami:ciri2 yang ada pada SUAMI sayer ler..
3. 1 tips ringkas untuk kekalkan hubungan bersama pasangan: Trust Each Other...
4. Jumpa doa perdekat jodoh/putus cinta: so far tak pernah...
5. Nak letak 10 link pilihan sayer & beritahu mereka telah memenangi award inie:
perghhh ni susahh sket.. sebab tak cukop pon 10 follower ku hahahhahahahh
kelakauu...tp nak bg jugak jugak la pada kawan2 nie:

tu jerr.. sikit kan huhuhuhu

so pada IZWA tanxx again k...

Perjalanan inie...

Perjalanan masih jauh..so hidupkan MOOD anda yesss!!!!
Cuma kene ingat pesan orang tua..Buat baik berpada-pada..Buat jahat jangan sekalie!!
yang penting backbonedku kuat!!! Tanxx babah..for ur supported!!

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Friday, January 7, 2011

Bertukar rupa?

Aku tak tahu nak start cemana..tp kalini ia betulnyee luahan hati ini..dikala ini..
Kenapa aku tak perasan dr awal yer..tp kenapa baru skamg aku perasan semua nie..dan yg hairannyer kwnapa leh semua ni tjadi??..memasing nak dapat nama ker??ker nak dapat pingat..entahlaa..aku serius tak paham..dan yg aku paling geram naperla baru skamg aku sedar..patut dr awal dia tonjolkn perubahan tu aku dh ambik sikap behati2 dah..tp tula..pasal dok pk manusia tetap manusia kan..perangai..hati boleh berubah kan..berubah sekelip mata.masyaallah..apa yg ko merepek ni aike oiii..tp kalini punyer merepek ada makna k..aku tak boleh terlalu jujur menaip di sini..cukupla sekadar berkongsi perasaan yg aku alami skang ni.

Syukur ada peneman setia..dialah teman sejatiku..dialah yg memberi kata kata semangat dan sumber kekuatanku..kalo tak mmg aku dah nak goyang dn bkemungkinan tjatuh..dan aku tau ada je manusia2 yg seronok biler dia tahu hal ni berlaku.

Aku sangat kecewa!! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop